Over ons

Betrouwbaarheid, service en vakmanschap maakt afbouwbedrijf
Ruud Konings een onmisbare pion bij uw verbouwing.

OVER RUUD KONINGS

Jarenlange vakmanschap
maakt het verschil.

Wie Ruud Konings (1980) kent, zal hem typeren als een spontane, vriendelijke en behulpzame kerel. Ruud is geboren in Roosendaal en woont inmiddels al jaren in Breda waar hij zich als een vis in het water thuis voelt. Naast zijn druk bestaan als ondernemer leidt Ruud een actief, sociaal en vooral prettig leven. Ruud is een fervent surfer en is in zijn spaarzame vrije uren vaak op de stranden te vinden.

Na de basisschool ging Ruud naar de LTS in Rucphen waar hij de basis legde voor zijn huidige vakmanschap. Na het behalen van zijn diploma ging hij werken bij Stok afbouw. Bij die werkgever heeft Ruud de fijne kneepjes van het vak geleerd en kwamen zijn gouden handen in combinatie met een enorme leergierigheid en keihard werken tot een succesvolle formule. Toen Ruud was uitgeleerd bij Stok afbouw ging hij zich nog meer specialiseren in het af- en verbouwvak.

ALLESKUNNER

Onze diensten

Afbouwbedrijf Ruud Konings ontzorgt u volledig en levert maatwerk en vakmanschap. En dit alles tegen een scherpe, eerlijke en goed onderbouwde prijs!

Stucwerk

Schilderwerkzaamheden

Tegelwerkenen

Totaalverbouwingen

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!