Diensten

Afbouwbedrijf Ruud Konings ontzorgt u volledig en levert maatwerken vakmanschap. En dit alles tegen een scherpe, eerlijke en goed onderbouwde prijs!

DIENSTEN

Afbouwbedrijf Ruud Konings

Of het nu gaat om het bouwen van een aanbouw, het omleggen van leidingwerk, het realiseren van nieuwe ruimtes zoals een toilet, keuken of wasruimte, stucwerk, schilderwerkzaamheden of totaalverbouwingen. Bij Afbouwbedrijf Ruud Konings bent u voor al uw klus- en verbouwingswerkzaamheden aan het juiste adres.

Om alles soepel te laten verlopen heeft u, een aanspreekpunt, namelijk Ruud Konings. Samen met een professioneel team aan vakspecialisten biedt Ruud Konings een totaaloplossing voor iedere opdracht, renovatie of verbouwing.

Hieronder vind u onze producten en diensten

STUCWERKZAAMHEDEN

Stucwerk is een van de laatste bewerkingen van het bouwproces.

Het is onze taak om van uw muren en plafonds een mooi stukje werk te maken, immers hier kijkt u dagelijks tegenaan.

Een strak eindresultaat wordt bereikt door de traditionele manier van werken en de specifieke aandacht die het nodig heeft. Of het nu gaat om raap-, pleister-, schuur-, sierpleister- of buitenwerk, Afbouwbedrijf Ruud Konings beheerst alle technieken en heeft de ervaring in huis om uw wand, plafond of gevel er geweldig uit te laten zien.

Stucwerkzaamheden:

Het klaar maken van saus voor behang die bestemd zijn voor wanden en plafonds

Wanden op basis van cement saus klaar of tegel klaar te maken

Schuurwerk

Sierpleisters

Lijstwerk en ornamenten

SCHILDERWERKZAAMEDEN

Het beste eindresultaat
door een goede voorbereiding

Voor een optimaal eindresultaat is het van groot belang dat het aangebrachte stucwerk op de wanden en plafonds goed en correct wordt geschilderd. Airless spuiten van woningen, muren, wanden en plafonds is een verfijnde methode.

De airless verfpomp is geschikt voor verschillende soorten materialen, waardoor het mogelijk is om op bijna elke ondergrond een nieuwe verflaag aan te brengen, in elke gewenste kleur. Meestal wordt er gebruik gemaakt van een latexverf, die met de verfpomp egaal, gelijkmatig en dekkend verneveld wordt op de muren en/of plafonds. Deze techniek voorkomt de structuurstrepen en aanzetten die een vachtroller achterlaat bij het sauzen van de muur.

De wanden en plafonds kunnen nog zo mooi zijn afgewerkt, als het schilderwerk niet netjes gebeurt, is het stucwerk helaas voor niets geweest. Bij Afbouwbedrijf Ruud Konings heeft u in ieder geval de zekerheid dat zowel het stucwerk als de schilderwerkzaamheden kwalitatief en zorgvuldig worden uitgevoerd.

TEGELWERK

Van alle markten thuis

Afbouwbedrijf Ruud Konings verzorgt het tegelwerk voor badkamers, toiletruimtes, keukenwanden en vloeren. Of het nu gaat om leisteen, marmer of andere soorten (natuur)steen, van groot tot klein formaat of in een bepaald legpatroon, Ruud Konings verzorgt een kwalitatieve tegelafwerking van al uw ruimtes.

Niet alleen het tegelwerk maar ook complete renovaties van uw badkamer of natte ruimtes kunnen worden verzorgd.

TOTAALVERBOUWING

Ruime projectervaring, ook als het gaat om totale verbouwing of renovatie

Afbouwbedrijf Ruud Konings werkt enkel en alleen samen met de beste vakmensen uit de regio waardoor kwaliteit gewaarborgd blijft en deadlines worden nageleefd.

Alle communicatie verloopt via Ruud Konings en in samenspraak met hem wordt uw verbouwing van A tot Z geregeld. Of het nu gaat om een relatief kleine verbouwing of van fundering tot dak; Afbouwbedrijf Ruud Konings koppelt efficiency en nauwkeurigheid aan prachtige afwerking en kwaliteit.

Betrouwbaarheid, service en vakmanschap maakt Afbouwbedrijf Ruud Konings een onmisbare pion bij uw (totaal)verbouwing.

JE BENT NET ZO GOED ALS JE LAATSTE WERK

Bekijk onze projecten

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!